JM Startup - шаблон joomla Joomla

Logo Subrina nega web 01  

Subrina kids Herby 586x799px

 

ŠAMPON HERBY je šampon, ki ustvarja okolje, neprimerno za uši. Tako odganja te nepovabljene goste, hkrati pa otroške lase dobro očisti in neguje. Glavni sestavini proti ušem sta eterično olje čajevca in eterično olje sivke, ki s svojim vonjem odganjata uši in ustvarjata neugodno okolje za razvoj gnid. Šampon se uporablja kot zaščitni šampon proti ušem, zaradi njegovih nežnih sestavin pa je primeren tudi za običajno uporabo.

 

Nakup

Subrina kids Sleepy 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON SLEEPY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula  vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček mleka ter medu, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk.

 

Nakup

Subrina kids Breezy 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON BREEZY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in aloe vero, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk.


 

Nakup

Subrina kids Sweety sprej 586x799px

 

BALZAM ZA LAŽJE RAZČESAVANJE SWEETY nežno neguje lase in takoj po nanosu omogoča lažje razčesavanje. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, svilene proteine in naravne vlažilce, ki poskrbijo za mehke in sijoče lase. Izdelka ni potrebno izpirati.
Uporaba: popršite po mokrih ali suhih laseh.

 

Nakup

Subrina kids Fruity 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON FRUITY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček avokada, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk.

 

Nakup

Subrina kids Sweety 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON Z BALZAMOM SWEETY nežno očisti, razvaja in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček medu, ki ohranjajo naravno vlažnost kože, lasem pa dajejo svilnato mehkobo. Dodatek balzama omogoča lažje razčesavanje in podari še več mehkobe.

 

Nakup