JM Startup - шаблон joomla Joomla

Subrina kids Sleepy 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON SLEEPY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula  vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček mleka ter medu, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk.

Subrina kids Breezy 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON BREEZY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in aloe vero, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk.

Subrina kids Sweety sprej 586x799px

 

BALZAM ZA LAŽJE RAZČESAVANJE SWEETY nežno neguje lase in takoj po nanosu omogoča lažje razčesavanje. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, svilene proteine in naravne vlažilce, ki poskrbijo za mehke in sijoče lase. Izdelka ni potrebno izpirati.
Uporaba: popršite po mokrih ali suhih laseh.

Subrina Kids Sunny 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON SUNNY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in matični mleček, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk. 

Subrina kids Sweety 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON Z BALZAMOM SWEETY nežno očisti, razvaja in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček medu, ki ohranjajo naravno vlažnost kože, lasem pa dajejo svilnato mehkobo. Dodatek balzama omogoča lažje razčesavanje in podari še več mehkobe.

Subrina kids Fruity 586x799px

 

GEL ZA PRHANJE IN ŠAMPON FRUITY nežno očisti in neguje otroško kožo in lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček avokada, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk.