JM Startup - шаблон joomla Joomla

Logo Subrina nega web 01  

slika subrina smooth radiant balzam 600x600pxBalzam za lase brez sijaja SMOOTH & RADIANT izdatno neguje in mehča lase ter omogoča lažje razčesavanje. Kombinacija dragocenega arganovega olja in izvlečka rožnatih cvetov frangipani podari lasem bleščeč sijaj, izjemno gladkost in vitalnost. Balzam nanesite na umite lase in po 3 minutah temeljito sperite.

Ta balzam in šampon ste skupaj z nami ustvarjali Vi! V akciji Ustvarjajte z nami ste kot obiskovalec Minicityja Ljubljana imeli priložnost izbirati med več vonji za to novo linijo. Tistega z največ glasov smo nato formulirali v izdelke.

 

Nakup

 

slika subrina smooth radiant sampon 600x600pxŠampon za lase brez sijaja SMOOTH & RADIANT neguje lase že med umivanjem in jim podari čudovito mehkobo in sijaj. S cenjenim arganovim oljem in izvlečkom rožnatih cvetov frangipani izboljša teksturo las in jih vitalizira. 

Ta šampon in balzam ste skupaj z nami ustvarjali Vi! V akciji Ustvarjajte z nami ste kot obiskovalec Minicityja Ljubljana imeli priložnost izbirati med več vonji za to novo linijo. Tistega z največ glasov smo nato formulirali v izdelke. 

 

Nakup